Condicions de compra

1. Introducció

Aquest document conté els Termes i Condicions de compra de productes al lloc web botiga.embassat.com, sigui quin sigui el mitjà, suport o dispositiu utilitzat per accedir a aquest lloc web ( d’ara endavant, els “T&C”). Si us plau, llegeix atentament aquests T&C i també la nostra política de privadesa i política de cookies per tenir completa informació de com comprar els nostres productes i dels serveis, funcionalitats i ús de la nostra web.

En fer ús de la nostra web per fer una comanda o acceptis alguna de les ofertes que t’oferim, quedes expressament informat que quedes vinculat i obligat a aquests T&C. Qualsevol alteració o modificació d‟aquests T&C requerirà la signatura per escrit d‟un acord particular entre el client i Associació Juvenil Sabadell Sona Jove.

Atendrem qualsevol dubte que tinguis sobre aquests T&C a través dels canals de comunicació que trobaràs a les nostres dades.

2. Les nostres dades

En fer una compra de qualsevol dels nostres productes a través d’aquesta pàgina web quedes informat que estàs realitzant un contracte de compravenda amb Associació Juvenil Sabadell Sona Jove, amb número de CIF G65098303, domicili social al Carrer Sant Oleguer, 112, Esc. Bis, Planta 01, 08202 Sabadell, Barcelona (d’ara endavant, “AJSSJ”). Pots posar-se en contacte amb nosaltres a través dels canals de comunicació següents:
Per correu electrònic, escrivint a info@embassat.com
Per escrit, adreçant-se a Carrer Sant Oleguer, 112, Esc. Bis, Planta 01, 08202 Sabadell, Barcelona.

3. Edat requerida per fer una compra

Únicament podran realitzar la compra de productes a través de la nostra pàgina web les persones físiques de més de divuit anys. En el cas de menors d’edat, les compres s’han de fer a través dels qui exerceixin la seva pàtria potestat o siguin els seus tutors legals.

4. Procediment de compra

Per realitzar una compra a AJSSJ no cal tenir un compte client. Informem que, per qüestions de seguretat i de protecció de dades, no acceptem que ens puguis fer una comanda per correu electrònic o per via postal.

1) ESCULL: tria el producte desitjat, i veuràs la descripció detallada del producte i el seu preu (IVA inclòs). Selecciona la variació, com per exemple, la talla, si s’escau, per poder afegir-lo a la cistella de la compra.

A AJSSJ apliquem criteris de qualitat exigents a tots els nostres processos creatius. Per això utilitzem una llum neutra per captar el color real del producte. Igualment, és possible que, després de rebre el producte al teu domicili, vegis una lleugera diferència en el to del color del producte o altres variacions com a conseqüència d’una diferència amb la imatge, de la tecnologia de visualització que facis servir, o per qualsevol altra raó tècnica. L’AJSSJ no es fa responsable d’aquestes diferències o variacions.

2) REALITZA UNA COMANDA: únicament has de seguir les instruccions de compra online que s’indiquen a la nostra web i fer clic a “Realitza la comanda”.

3) PAGAMENT: hauràs de triar el mitjà de pagament entre els que s’ofereixen a la nostra pàgina web. T’informem que a la botiga de l’Embassa’t només venem els nostres productes en euros. Les variacions de canvi de divisa que es generin en procedir al pagament de les comandes seran les que s’apliquin al client en el moment de fer una compra de qualsevol dels nostres productes.

En finalitzar la comanda, se us enviarà un correu electrònic acusant rebut de la vostra comanda (la “confirmació de comanda”), i especificant tots els detalls de la comanda (per exemple, la forma de pagament escollida, adreça d’enviament, entre una altra informació) . Si observeu un error a l’adreça d’enviament indicada o sobre qualsevol altre punt de la comanda, ho heu de notificar immediatament mitjançant el formulari de contacte, o bé escrivint al correu electrònic info@embassat.com, per procedir a l’esmena de l’error.

5. Supòsits en què podem refusar una comanda

Ens reservem el dret a comprovar una comanda anticipadament ia poder refusar la seva acceptació en els casos següents:

 • a) Per causes de força major, entre les quals es troben, a títol enunciatiu:
  • Vagues i tancaments patronals.
  • Incendis, explosions, terratrèmols, inundacions, tempestes i, en general, qualsevol catàstrofe natural o sinistre a les nostres instal·lacions, botigues o magatzems que impedeixin realitzar la nostra activitat amb normalitat.
  • Revoltes, revolucions, atac terrorista o guerres.
  • Epidèmies, declaració de crisis sanitàries que limitin la mobilitat de persones i/o mercaderies i, en general, aprovació de qualsevol norma o notificació administrativa o judicial que ordeni el cessament de la nostra activitat.
 • b) Revenda dels productes per qui realitza la compra. L’AJSSJ no realitza vendes a l’engròs, només venem a consumidors i usuaris i entitats que adquireixin els nostres productes amb un propòsit aliè a la revenda dels mateixos.
 • c) Suplantació de la identitat de qui fa la compra.
 • d) Frau en el pagament.
 • e) No es pugui obtenir lautorització en el pagament de la comanda.
 • f) La comanda ha de ser lliurada en un país al qual l’AJSSJ no realitza enviaments.
 • g) Realització de comandes que sospitem raonablement que es realitzen amb l’ajuda o la intervenció de qualsevol programari, robot, rastrejador o qualsevol altre procediment o dispositiu automatitzat.
 • h) Qualsevol comanda que sigui considerada fraudulent gràcies a proves fundades proporcionades pel nostre departament de seguretat. A l’AJSSJ ens prenem molt seriosament la justa participació dels clients als sorteigs i la compra de llançaments exclusius, per la qual cosa ens reservem el dret de cancel·lar aquelles comandes que considerem fraudulentes.
 • i) Qualsevol operació en què s’observin pràctiques en contra de la nostra política de venda que atemptin, de manera artificial i/o mitjançant atacs a la nostra web, a la capacitat de gestionar comandes ia la conclusió de les vendes.

Ens reservem, per tant, el dret a rebutjar qualsevol operació, amb independència del seu estat de tramitació, en què s’adverteixi qualsevol de les anteriors causes de força major, i en general, en totes aquelles operacions en què s’observin pràctiques a contra la nostra política de vendes, aquests T&C i/o les condicions d’ús de la nostra web. En tots aquests casos, no serem responsables davant del client o usuari o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut del lloc web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada us haguem enviat la confirmació de comanda.

Si alguna d’aquestes compres fraudulentes posa en risc la nostra plataforma en línia o arriba a ocasionar problemes tècnics, l’AJSSJ emprendrà accions legals davant dels que provoquin aquest tipus d’atacs, ja sigui com a principal intenció o com a conseqüència de la compra de productes de forma automatitzada.

Formes de pagament

Pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit

El client pot utilitzar com a mitjà de pagament les targetes de crèdit i de dèbit, tipus VISA, Mastercard, American Express, així com els serveis de pagament Bizum (subjecte a la disponibilitat i operativa de cada entitat bancària.).

A la nostra web s’utilitza el sistema anomenat SSL (Secure Sockets Layer), sistema de pagament en un entorn segur, ja que permet el xifratge de la informació transmesa durant la transacció, assegurant-ne la confidencialitat. No obstant això, qualsevol mitjà de pagament elegit estarà subjecte a comprovacions i autoritzacions per part de lentitat emissora i si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar amb tu cap contracte.

Com a mesura de protecció davant del frau, l’AJSSJ pot sol·licitar, mitjançant un correu electrònic, als clients l’enviament de documentació addicional (per exemple, còpia del DNI) per certificar la identitat del comprador com a propietari lícit del mitjà de pagament utilitzat. Aquesta acreditació podrà adjuntar-se de manera digital en format pdf o jpg al mateix correu electrònic en què se sol·liciti, per agilitzar els tràmits de validació de la comanda i procedir a enviar-los el més aviat possible.

En fer clic a “Confirma la comanda” estàs confirmant que ets el titular del mitjà de pagament que utilitzes per fer la compra i, així mateix, garanteixes que la informació que ens proporciona és exacta, veraç i completa.

Disponibilitat dels productes

Ens esforcem a mantenir actualitzada la disponibilitat del nostre estoc. T’informem que tots els productes que es mostren a la nostra pàgina web estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos i, en aquest sentit, si es produeixen dificultats pel que fa al subministrament, no queden articles en estoc, o es tracta de productes d’edició o producció limitada, ens reservem el dret de facilitar informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que podràs adquirir. Si no voleu fer una comanda d’aquests productes substitutius, us reemborsarem qualsevol quantitat que pugueu haver abonat.

Transmissió del risc i la propietat

El risc de pèrdua o deteriorament dels productes seran a càrrec teu a partir del moment en què rebis els productes o ho faci un tercer per tu indicat, diferent del transportista. En cas que t’encarreguis del transport dels productes comprats i el transportista elegit no fos entre els proposats per l’AJSSJ, el risc de pèrdua o deteriorament serà del client (comprador) amb el lliurament dels productes al transportista.

Adquiriràs la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb aquests, incloses les despeses d’enviament, impostos i/o aranzels, o bé en el moment del lliurament, si aquesta tingués lloc en un moment posterior al pagament de les quantitats indicades.

Condicions d’ús i normes generals del servei de bus

 • No és permès de fumar, menjar ni beure al bus.
 • Només es permeten animals domèstics.
 • És obligatori viatjar amb la indumentària adequada (és prohibit viatjar amb banyador, sense samarreta, etc.).
 • No és permès obrir els paraigües al bus.
 • No és permès accedir al vehicle amb patinet elèctric ni escúters, ni amb altres vehicles elèctrics de mobilitat personal (monocicles i segways).
 • No es pot viatjar amb maletes o cotxets que no càpiguen de forma segura al seient assignat.
 • L’organització no es fa responsable dels canvis que hi pugui haver per força major o bé per motius aliens a la seva voluntat.
 • L’organització es reserva el dret de variar horaris sense avís previ.
 • Els autobusos tenen reservat el dret d’admissió.
 • L’organització no es fa responsable dels objectes perduts o abandonats a dins del bus.
 • La compra del bitllet no garanteix un seient concret.
 • No s’accepten devolucions un cop adquirit el bitllet.

On no realitzem enviaments?

Només fem enviaments a la península ibèrica. Tampoc enviem comandes a les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. La principal raó per la qual no fem enviaments a aquestes ciutats rau en les dificultats per procedir al lliurament dels articles, a causa dels tràmits duaners que el client ha d’afrontar per a la retirada de la mercaderia.

Termini de lliurament de la comanda

Llevat que es produeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries (per exemple, causes de força major), intentarem enviar la comanda del/dels producte/s relacionats a la confirmació d’enviament abans de la data de lliurament que figura en aquesta confirmació. Els terminis de lliurament depenen tant del país on es dirigeix el teu enviament com del tipus d’enviament que hagis seleccionat en fer la comanda. Pots conèixer amb detall els terminis de lliurament o els tipus d’enviament que oferim, accedeix a tota la informació detallada que t’oferim a la secció d’Enviaments de la nostra web. En cas que no s’especifiqués cap data de lliurament per a un determinat país o tipus d’enviament, el termini serà de 15 dies a comptar de la data de la confirmació d’enviament. Tingues en compte que els lliuraments es poden veure afectats en determinades dates o campanyes especials de vendes, com ara Nadal, Black Friday, rebaixes o promocions especials, a causa de l’alt volum de comandes rebudes. Et recomanem que en aquests períodes especials facis la teva compra amb suficient antelació perquè la teva comanda arribi a temps.
Si per algun motiu no poguéssim complir la data de lliurament, t’informarem d’aquesta circumstància i et donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una data de lliurament nova o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Has de conèixer que fem preparació i enviament de comandes cada dia laborable. Tot i això, no enviem comandes durant el cap de setmana, ni durant festius nacionals o aquells festius locals que afectin els nostres magatzems de Sabadell. Si fas la comanda el divendres, el més probable és que s’enviï la setmana immediatament següent, ja que durant el cap de setmana no fem preparació de comandes o enviaments.

Si resultés impossible fer el lliurament després de dos intents, et deixarem una nota explicant-te on es troba el teu paquet i com fer per recollir-lo amb l’empresa de missatgeria corresponent. Si no estaràs al lloc de lliurament a l’hora convinguda, et preguem et posis en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia.

A efectes dels presents T&C, s’entendrà que s’ha produït la “lliurament” o que el/s producte/s ha/n estat “lliurat/s” en el moment que signis (o ho faci un tercer per tu designat, diferent del transportista) o quedi constància, per qualsevol mitjà, de la recepció dels mateixos a la direcció de lliurament convinguda.

És important que coneguis que a l’AJSSJ no acceptem com a adreça d’enviament de la teva compra un apartat de correus o un pick-up point. Tampoc no enviem comandes a bases militars, ja que, a causa dels protocols de seguretat, no sempre trobem facilitats perquè el missatger pugui procedir al lliurament del paquet.

Transport de la comanda

El lliurament de les comandes es realitza a través de diferents empreses de missatgeria contractades per l’AJSSJ en funció de la direcció de destinació del producte indicada pel client en el moment de fer la comanda.

Si en el moment de la recollida/lliurament no estiguessis present a l’adreça que ens hagis comunicat, sempre que sigui possible, la companyia de transport et deixarà un avís perquè puguis contactar-hi i concertar nova data i hora de lliurament.

Recepció de la comanda

Si en el moment del lliurament s’apreciés de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d’enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys causats pel transport o s’aprecia, de la mateixa manera, un error a la mercaderia rebuda, hauràs d’indicar-ho al transportista i comunicar-ho a l’AJSSJ utilitzant el formulari de contacte que trobaràs clicant aquest enllaç o per correu electrònic, info@embassat.com, en el termini més breu possible des de la recepció de la comanda. Et recomanem que facis aquesta gestió en un termini de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda, per poder gestionar de manera més àgil la devolució del producte o productes afectats i procedir a la substitució per un altre en condicions òptimes o bé, realitzar el reemborsament del preu pagat pel mateix, segons ens indiquis en aquest correu electrònic. Si us plau, consulteu la secció “devolucions, canvis i dret de desistiment” d’aquests T&C per obtenir més informació.

Són molt poques les ocasions en què un paquet pot ser tornat a les nostres instal·lacions per un error a la direcció o perquè falti alguna dada. Per evitar aquest tipus de problemes durant el lliurament és molt important que reviseu l’adreça d’enviament durant el procés de compra i torneu a comprovar les dades quan rebeu el correu de confirmació de la vostra comanda. Si un enviament ens és retornat per causa no imputable a l’AJSSJ (per exemple, degut a una adreça incorrecta o incompleta que ens hagis indicat), l’import de la teva compra et serà reemborsat un cop la comanda torni als nostres magatzems, deduint tots els costos generats per l’enviament, i el contracte de compra queda resolt.

Preu

Els preus dels productes de la nostra pàgina web s’indiquen únicament a euros i inclouen l’IVA. En el preu no s’hi inclouen els impostos i/o aranzels d’importació, que han de ser abonats pel receptor de la comanda (client) d’acord amb la normativa vigent al país o territori de destinació de l’enviament. l’AJSSJ no assumirà, en cap cas, la responsabilitat de pagament dels impostos i/o aranzels dimportació que siguin exigits per les autoritats fiscals del país o territori de destinació.

En cas que es repercuteixin despeses d’enviament, es realitzarà de forma independent, detallada i afegides a l’import final de la comanda. Si us plau, accedeix a tota la informació detallada sobre els gats d’enviaments que repercutim a la secció Enviaments de la nostra web.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes respecte de les que ja t’haguem enviat una confirmació de comanda.

Quedes informat que en fer una comanda t’obligues a pagar el preu que s’indiqui a la nostra web per a cada producte, així com les despeses d’enviament i impostos i/o aranzels que s’exigeixin al país o territori de destinació de l’enviament, d’acord amb allò indicat en aquests T&C.

Enviaments a les Illes Canàries

No es fan enviaments a les illes Canàries.

Factures

Contacta amb nosaltres i t’enviarem la factura electrònica al teu correu electrònic com més aviat millor. Emetrem la factura amb les dades que ens hagis proporcionat en realitzar la compra, per la qual cosa et demanem parar especial atenció a les dades que ens subministris en realitzar la comanda. Tingues en compte que a causa de la normativa fiscal potser no podem fer canvis en una factura ja emesa. Si us plau, contacta amb nosaltres per obtenir més informació en cas que vulgueu modificar les dades d’una factura ja emesa.

Garantia

Tots els productes oferts a la nostra web disposen de la garantia indicada pel fabricant i segons el que estableix la legislació vigent. Si contractes en qualitat de consumidor i usuari, responem de la manca de conformitat del producte que es manifesti en un termini de dos anys des de la recepció del producte pel comprador o per un tercer per tu designat, diferent del transportista.

La garantia no cobreix aquells danys o desperfectes dels productes:

 • a) Causats per un mal ús, manipulació incorrecta o els derivats de l’ús ordinari del producte. Tingues en compte que la vida útil de qualsevol producte depèn de l’ús individual que en facis. Els productes deteriorats i/o danyats pel pas normal del temps o que hagin superat raonablement la seva vida útil, no seran substituïts.
 • b) Hagin patit danys derivats d’una actitud negligent o dolosa (com la seua exposició a químics, substàncies càustiques, foc obert, altes temperatures, objectes punxants, etc.).
 • c) S’hagin danyat per destinar-se a activitats diferents d’aquelles per a les quals el producte està dissenyat (per exemple, utilitzar sabatilles de running per a la pràctica d’esports a la pista, o fer servir calçat de senderisme com a botes de treball, etc.).

Devolucions, canvis i dret de desistiment

Devolucions

Pots realitzar la devolució en el termini de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda pel comprador o per tercer per tu designat, diferent del transportista. Un cop passat el termini no serà possible tornar cap producte. No oblidis incloure el formulari de devolucions ja que és un requisit indispensable que ens ajudarà a localitzar la teva comanda al sistema i garantir que la teva devolució es tramita correctament.

Conforme s’indica a la secció “Garantia”, si contractes en qualitat de consumidor i usuari, pots exercir el dret a la devolució per manca de conformitat del producte en un termini de dos anys des de la recepció del producte pel comprador o per un tercer per tu designat, diferent del transportista.
El reemborsament o la substitució de l’article s’efectuarà com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies naturals següents a la data en què t’enviem un correu electrònic confirmant que és procedent el reemborsament o la substitució de l’article no conforme.

En el cas de productes defectuosos o danyats o que consideris que, en el moment del lliurament, el producte no s’ajusta a allò estipulat al contracte de compravenda del producte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres de forma immediata i seguir les instruccions que t’indiquem ja que gestionarem nosaltres la devolució.

Les quantitats que haguessis pagat per aquells productes que tornis a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, et seran reemborsades, incloses les despeses d’enviament que hagis incorregut per lliurar-te el producte. Les despeses de devolució seran a càrrec de l’AJSSJ, per fer la devolució d’aquests productes posa’t en contacte amb nosaltres i realitzarem la gestió de la recollida. El reemborsament s’efectua mitjançant el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.

Canvis

Qualsevol canvi de talla o model d’un producte que vulguis fer requereix una devolució i la creació d’una nova comanda. El termini per fer un canvi és de 14 dies naturals des de la recepció del producte pel comprador o per tercer per tu designat, diferent del transportista. Haureu de seleccionar la talla per la qual voleu canviar el primer producte comprat i el nou producte serà el mateix que el producte original.

El cost de l’enviament i missatgeria a les devolucions sempre és a càrrec del client. Per aquesta raó pots escollir l’empresa i el servei que vulguis per a l’enviament dels productes que vols tornar. Com que és un cost que assumeix el client, és lliure l’elecció del mitjà per fer-nos arribar el producte per canviar-lo. l’AJSSJ no es responsabilitza, en cap cas, de la bona fi de l’enviament, assumint el client els riscos per pèrdua o deteriorament del producte durant la seva devolució, sense perjudici dels drets del consumidor i usuari davant del transportista o empresa de missatgeria contractada per realitzar el servei de devolució del producte.

Per saber quins passos has de seguir per fer un canvi accedeix a la nostra pàgina “Devolucions” on t’explicarem detalladament com fer-ho.

Dret de desistiment

El consumidor i usuari tindrà dret a desistir del contracte sense indicar-ne el motiu i sense incórrer en cap cost diferent de les despeses de devolució, que seran a compte del consumidor i usuari. El termini per exercir aquest dret serà de 14 dies naturals comptadors des de la recepció de la comanda pel mateix consumidor i usuari o per un tercer per aquell designat, diferent del transportista.

Per exercir aquest dret, ens hauràs de comunicar la teva decisió inequívoca utilitzant el nostre formulari de dret de desistiment al qual pots accedir clicant a “Devolucions” o per qualsevol altre mitjà que deixi constància de la teva decisió (per exemple, enviament de correu electrònic), però sempre dins del termini dels 14 dies naturals indicat Et recordem que la càrrega de la prova de lexercici del dret de desistiment recaurà en el consumidor i usuari.

Els costos del transport de la devolució, seran a càrrec del comprador (consumidor i usuari), excepte en el cas que el producte sigui defectuós, o hagi arribat en mal estat per danys soferts durant el transport (en aquest cas, s’aplicarà el disposat a l’apartat “Normes comunes per a devolucions, canvis i dret de desistiment”).

Pots fer la devolució a través de qualsevol servei postal o de missatgeria, el cost del qual variarà en funció del lloc des d’on l’envieu, el pes del paquet i el servei que trieu per tornar-lo. A títol informatiu, un enviament intrapeninsular estàndard a través de Correus, amb un pes d’1 fins a 5 kg., té un cost aproximat de 15 € i si és des de les Canàries, d’uns 25 € (aquests preus són indicatius i els prestadors de aquests serveis poden modificar les tarifes en qualsevol moment). Com que és un cost que assumeix el client, aquest és lliure de l’elecció del mitjà de devolució. Si us plau, tingues en compte que si decideixes tornar-nos els articles a ports deguts estarem autoritzats, a la nostra elecció, a rebutjar aquesta devolució o a deduir els costos generats per aquest enviament del reemborsament total.

l’AJSSJ no es responsabilitza, en cap cas, de la variació que puguin patir les tarifes de les empreses de missatgeria, ni de de si arriba l’enviament, assumint el client els riscos per pèrdua o deteriorament del producte durant la seva devolució, sense perjudici dels drets del consumidor i usuari davant del transportista o empresa de missatgeria contractada per fer el servei de devolució del producte.

En cas de desistiment, et tornarem tots els pagaments que haguem rebut de la teva part, incloses les despeses de lliurament, excepte si has triat una opció de lliurament diferent de la menys costosa del nostre lliurament ordinari, i en aquest cas no es reemborsaran els costos addicionals que se’n derivi.

En rebre el producte o productes, procedirem al seu examen per comprovar-ne l’estat i, després d’aquesta comprovació, et comunicarem si tens dret al reemborsament de les quantitats abonades. El reemborsament s’efectuarà com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins el termini de 14 dies naturals des de la data en què s’hagi rebut el producte a les nostres instal·lacions. El reemborsament sempre es farà mitjançant el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.

Transcorregut aquest termini sense haver comunicat la voluntat de desistiment, no s’admet cap canvi o devolució.

En l’àmbit de les nostres activitats, el consumidor i l’usuari no podrà desistir del contracte en els supòsits següents (article 103 Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris):

 • a) El subministrament de béns confeccionats d’acord amb les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
 • b) El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.

Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals de contacte indicats en aquests T&C.

Clica aquí per accedir al formulari de desistiment.

Normes comunes per a devolucions, canvis i dret de desistiment

Un cop rebut el producte de tornada (sigui per devolució, canvi o desistiment), procedirem a examinar-lo detingudament i et comunicarem per correu electrònic dins un termini raonable si escau el reemborsament o la substitució del mateix (si és el cas). En rebre el producte, has de tenir en compte que examinarem detingudament si el producte ha estat utilitzat, hi ha deteriorament o brutícia a la sola, presenta danys per ús incorrecte, està destenyit o té residus com boles o borrissols (siguin de mitjons o d’animals) o qualsevol altre dany per causes externes, cas en què el client serà responsable de la depreciació que el producte pugui haver patit. Igualment succeirà si la caixa o embolcall original presenta danys (si s’hi ha escrit, enganxat cinta adhesiva o manipulat l’etiqueta). El consumidor i l’usuari només és responsable de la depreciació de valor dels productes com a resultat d’un ús o una manipulació diferent de la necessària per establir-ne la naturalesa, les característiques o el funcionament.

No s’admetran devolucions, canvis i tampoc no es podrà exercir el dret de desistiment, en els casos següents:

 • a) El producte es troba en mal estat.
 • b) El producte no està complet, falten accessoris o es troba manipulat i/o trencat.
 • c) Es torna el producte sense l’obligatòria caixa de protecció del producte en perfecte estat. Si es tracta d’un article de roba o complement que inclou una funda, bossa, penja-robes o caixa individual, la devolució no es realitza amb aquesta funda, bossa, penja-robes o caixa individual en perfecte estat.
 • d) Manquen accessoris o instruccions o qualsevol altra documentació.
 • e) Ha transcorregut el termini establert per fer la devolució.
 • f) No s’aporta el justificant de compra o factura.
 • g) En cas de pèrdua o destrucció del producte, així com per depreciació total per lús del producte.

Resolució de conflictes en línia

En compliment del que estableix l’article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell de 21 de maig de 2013, en cas que el comprador tingui la condició de consumidor i usuari, informem de l’existència de una plataforma de resolució extrajudicial de litigis en línia posada a disposició per la Comissió Europea, disponible a: https://webgate.ec.europa.eu/odr/, a través de la qual els consumidors i usuaris podran sotmetre les seves reclamacions.

En cas de ser consumidor i usuari, també ens pots adreçar les teves queixes a la següent adreça de correu electrònic info@embassat.com per tal de sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies.

S’informa que l’AJSSJ disposa de fulls de reclamacions per a tots els nostres clients si es reclamen per les vies de contacte indicades anteriorment.

Comunicacions per escrit

La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que et remetem siguin per escrit. En utilitzar aquest lloc web, acceptes que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o facilitarem informació penjant avisos a aquesta pàgina web. A efectes contractuals i d’aquests T&C, consents a fer servir aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeixes que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que t’enviem de forma electrònica (incloses les factures de compra) compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afecta els teus drets reconeguts per llei.

Notificacions

l’AJSSJ podrà enviar-te comunicacions, indistintament, al correu electrònic o a l’adreça postal que ens hagis facilitat a l’hora de fer una comanda.

S’entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes 24 hores després d’haver enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, n’hi haurà prou de provar, en el cas d’una carta, que tenia l’adreça correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada a correus oa una bústia i, en el cas d’un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a ladreça de correu electrònic que ens haguessis indicat.

Cessió de drets i obligacions

En fer la compra d’un dels nostres productes, aquest acte genera un contracte vinculant entre el comprador i l’AJSSJ, així com per als nostres respectius successors, cessionaris i causahavents.
En cap cas podràs transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un contracte o algun dels drets o obligacions que se’n derivin, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit.

L’AJSSJ podrà transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un contracte o algun dels drets o obligacions que se’n derivin, en qualsevol moment durant la vigència del contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els teus drets com a consumidor i usuari reconeguts per llei o anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties tant expresses com tàcites, que vinguin recollides en aquests T&C.

Esdeveniments fora del nostre control

l’AJSSJ no serà responsable de cap demora o incompliment de les obligacions derivades d’un contracte i/o d’aquests T&C que siguin atribuïbles a causes de força major, circumstàncies imprevisibles o alienes al nostre control raonable. Sense perjudici d’això, l’AJSSJ posarà tots els mitjans raonables per trobar una solució per mitjà de la qual puguem complir les nostres obligacions en virtut del contracte malgrat l’existència de la causa de força major i/o circumstàncies imprevisibles.

Renúncia

Si durant la vigència d’un contracte, deixéssim d’insistir en el compliment estricte d’alguna de les obligacions assumides en virtut d’aquest o d’alguna d’aquestes T&C, o si deixéssim d’exercitar algun dels drets o recursos que estiguéssim facultats a exercitar o interposar en virtut del dit contracte o aquests T&C, aquest fet no constituirà una renúncia a aquests drets o recursos ni t’exonerarà de complir aquestes obligacions.

Les renúncies que fem a exigir el compliment no constituiran una renúncia per part nostra a exigir compliments posteriors.

Cap renúncia per part nostra a alguna dels presents T&C tindrà efecte, tret que s’estipuli de forma expressa que és una renúncia i això se’t comuniqui per escrit.

Integritat del contracte

Si alguna clàusula o condició dels presents T&C o alguna disposició d’un contracte d’algun dels nostres productes fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l’autoritat competent, se separaran de les restants condicions i disposicions que continuaran sent vàlides en la mesura que així ho permeti la llei.

Els presents T&C i tot document a què es faci referència expressa constitueixen l’acord íntegre existent entre el comprador i l’AJSSJ en relació amb l’objecte d’un contracte d’algun dels nostres productes i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda per les parts, ja sigui de manera verbal o per escrit.

Modificació d’aquests T&C

L’AJSSJ es reserva el dret a realitzar modificacions i canvis als T&C en qualsevol moment, per qualssevol causes legals o contractuals; per motius de seguretat; a efectes de millorar les funcionalitats existents o incorporar noves funcionalitats; a fi de reflectir qualssevol millores; per fer ajustaments tècnics raonables a aquest lloc web; ia fi de garantir el funcionament continuat del servei. En tot cas, res de la present clàusula no afectarà els drets que et reconegui la llei com a consumidor i usuari.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquests T&C es regeixen per la legislació espanyola. Per resoldre qualsevol controvèrsia o conflicte derivat d’aquests T&C i de la compra de productes de l’AJSSJ a través d’aquest web, les parts acorden sotmetre’s als jutjats i tribunals espanyols del territori que esculli el consumidor i l’usuari, sense perjudici del accés a la plataforma europea de resolució extrajudicial de litigis https://webgate.ec.europa.eu/odr/.